Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Στην ΕΡΤ το Ευρωπαϊκό Τοπ 16

Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Στην ΕΡΤ το Ευρωπαϊκό Τοπ 16

Η ΕΡΤ θα καλύψει την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 ανδρών-γυναικών.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση ώστε να μεταδοθούν ζωντανά όλοι οι αγώνες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του POMEGRANATE Europe Top 16 Cup, που θα γίνει στις το προσεχές Σαββατοκύριακο, 18 και 19 του μήνα, στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Το κανάλι, που θα μεταδώσει τις συνολικά έξι συναντήσεις της Κυριακής (πρώτα τους ημιτελικούς και μετά τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες), θα είναι το ΕΡΤ SPORTS, το οποίο μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης αλλά και του διαδικτύου από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX. Από αυτή την παραγωγή θα δοθεί εικόνα και για τα ξένα δίκτυα.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα θυμούνται ότι από τα δύο κανάλια ΕΡΤ Sports μεταδόθηκαν το καλοκαίρι και πολλοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν κανονικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα για το Τόκιο μαζί με ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2 και ΕΡΤ 3.

Στην προκειμένη περίπτωση έχει ξεχωριστή σημασία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση το γεγονός ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει ξανά, με ζωντανή μετάδοση, μεμονωμένη αθλητική δραστηριότητα του αθλήματος. Η ΕΡΤ θα κάνει και ρεπορτάζ για τους αγώνες.

Την Κυριακή θα υπάρχει στη σάλα του «Μίμης Τσικίνας» μόνο ένα τραπέζι κι εκεί θα γίνουν διαδοχικά όλα τα ματς. Για το Σάββατο, που θα γίνουν οι πρώτοι γύροι των ταμπλό σε δύο τραπέζια (όταν θ’ αγωνιστούν και ο Παναγιώτης Γκιώνης με την Κατερίνα Τόλιου), η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξασφάλισε ότι θα υπάρχει κάλυψη στο ίντερνετ με συνεχές live streaming. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το κομμάτι των μεταδόσεων.

Στο μεταξύ, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του viva.gr συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων στο Ευρωπαϊκό Τοπ 16 ανδρών και γυναικών. Μέσα από το λινκ https://www.viva.gr/tickets/sports/pomegranate-europe-top-16-cup/?fbclid=IwAR2QiT_fogsOvzmNDznB4E3opGxbpsjNUGea8LDOknEfLo0CgBp6tnmXNZ4 οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίου είτε για τη μία μέρα των αγώνων είτε και για τις δύο.
Οι τιμές για τους ενήλικους είναι 20 ευρώ για τη μία μέρα των αγώνων, 30 και για τις δύο κι επίσης για θέσεις VIP (λιγοστές και πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο) 30 ευρώ για τη μία μέρα και 50 ευρώ για τις δύο. Για τους ανήλικους έως και 12 ετών το εισιτήριο τους διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για μία ημέρα και στα 15 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ