7ο Hellenic Match Racing Tour: Μάντης-Καγιαλής και Τσουλφάς κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

7ο Hellenic Match Racing Tour: Μάντης-Καγιαλής και Τσουλφάς κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το 7ο Hellenic Match Racing Tour στο Μικρολίμανο.

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το 7ο Hellenic Match Racing Tour στο Μικρολίμανο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι ιστιοπλόοι ολοκλήρωσαν την προκριματική φάση με 21 νέες μονομαχίες.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε η ομάδα Μάντης – Καγιαλής συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της αποδεικνύοντας ότι είναι και πάλι το φαβορί για τον τίτλο.

Στη δεύτερη θέση, μόνος και με τον αέρα του περυσινού πρωταθλητή, βρέθηκε ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC και όλα δείχνουν ότι μια μάχη στον τελικό μεταξύ Μάντη και Τσουλφά είναι το πιθανότερο σενάριο.

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης πέρασε ο πάντα αξιόμαχος Στέλιος Σωτηρίου και την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στα ημιτελικά κατέκτησε η ομάδα WILD HORSE με καπετάνιο τον μόλις 18 ετών Γιώργο Τσουλφά, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες λοιπόν θα παλέψουν για μια θέση στον Μεγάλο τελικό και ευελπιστούν να κάνουν ένα ακόμα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να πέσει η αυλαία για το 7ο HMRT με την διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού στις 15.00-17.00 το απόγευμα υπό το βλέμμα εκλεκτών καλεσμένων και δημοσιογράφων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ