Ιγκόρ Λεβίτιν – «Μπορεί να έχει και συνέχεια η ανάθεση διεθνών αγώνων στην Ελλάδα» (vids)

Ιγκόρ Λεβίτιν – «Μπορεί να έχει και συνέχεια η ανάθεση διεθνών αγώνων στην Ελλάδα» (vids)

Την ικανοποίησή του από τις συνθήκες, που εξασφάλισαν η ελληνική ομοσπονδία και η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) Ιγκόρ Λεβίτιν.

Σε εκτενείς δηλώσεις του στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ ο κορυφαίος Ρώσος παράγοντας εξήρε την οργάνωση των αγώνων και τόνισε ότι η Ελλάδα καλύπτει τις προδιαγραφές για να ν’ αναλάβει κι άλλες διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον.

Στην ΕΦΟΕπΑ παραχώρησε δηλώσεις και μία μεγάλη προσωπικότητα της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας η Ταμάρα Μπόρος. Στο παλμαρέ της έχει και τίτλο από τον θεσμό του Τοπ 16 και τώρα τον γεύτηκε και ως προπονήτρια με τη Νίνα Μίτελχαμ. Η Κροάτισσα, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του διπλού, ζει και εργάζεται στη Γερμανία, έχει στόχο την περαιτέρω εξέλιξη διεθνών αθλητριών και για τη Μίτελχαμ, που κυριάρχησε στη Θεσσαλονίκη, σημειώνει ότι μπορεί να κοντράρει τις Ασιάτισσες.

Ο Πάτρικ Φρανζίσκα και η Νίνα Μίτελχαμ από τη Γερμανία, που πρώτευσαν σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, μίλησαν στην κάμερα της ΕΦΟΕπΑ μετά τις επιτυχίες τους.

Τους αγώνες τους μετά τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 σχολίασαν και οι Παναγιώτης Γκιώνης, Κατερίνα Τόλιου και οι προπονητές τους Κώστας Βατσακλής και Γιώργος Καρύτσας αντίστοιχα.

Ο θρυλικός Καλλίνικος Κρεάνγκα εξάλλου, νικητής της διοργάνωσης πριν από 10 χρόνια και κάτοχος μεταλλίων από Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, είναι ανάμεσα στους ανθρώπους, που σχολίασαν το θετικό οργανωτικό αποτέλεσμα στο Τοπ 16. Μίλησαν επίσης ο τέως πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ και νυν γενικός γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης και ο εκπρόσωπος χορηγού εταιρείας Αναστάσιος Χαριτίδης POMEGRANATE 2021 Europe TOP 16 Cup «Ένα άκρως επιτυχημένο τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ