Επέστρεψε ο «χρυσός» Λευτέρης Πετρούνιας! (pics)

Επέστρεψε ο «χρυσός» Λευτέρης Πετρούνιας! (pics)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα προσγειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (19/3) στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με το χρυσό μετάλλιο -από το παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού- κρεμασμένο στο στήθος, έφθασε πριν από λίγο στην Αθήνα, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής της υφηλίου στο αγώνισμα των κρίκων, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τα μέλη της ελληνικής αποστολής, προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκτός του Πετρούνια, μετέφερε τους Βλάση Μάρα, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Νίκο Ηλιόπουλο, Γιώργο Χατζηευσταθίου, Αντώνη Τανταλίδη και Εβελίνα Μάγια.

Λίγο αργότερα το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη κρεμασμένο στο λαιμό της Ιωάννας Ξουλόγη η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ