Εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ο Σπανουδάκης

Εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ο Σπανουδάκης

Ο Γιώργος Σπανουδάκης κατάφερε να πετύχει το όριο που χρειαζόταν και θα βρεθεί τόσο στο Ευρωπαϊκό, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα.

Τη συμμετοχή του τόσο στο Ευρωπαϊκό, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, εξασφάλισε ο Γιώργος Σπανουδάκης.

Κατά τη 2η και τελευταία ημέρα των αγώνων επιδόσεων που διοργάνωσε η ΚΟΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, ο αθλητής του Παλαιού Φαλήρου σημείωσε χρόνο 53.17 στα 100μ. μικτή ατομική, πιάνοντας τα αντίστοιχα όρια που έχει θέσει η ομοσπονδία για πρόκριση στις διοργανώσεις του Καζάν (Νοέμβριος) και στο Αμπου Ντάμπι (Δεκέμβριος).

Στους ίδιους αγώνες, η Γεωργία Δαμασιώτη σημείωσε άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, αυτή τη φορά στα 100μ. πεταλούδα (χθες είχε καταρρίψει το αντίστοιχο ρεκόρ στα 50μ.), με χρόνο 1:00.29. Επίσης, η 13χρονη Αντωνίου Ρακοπούλου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων Β΄ στα 800μ. ελεύθερο με 9:02.38.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Σίσκος με 1:55.80 στα 200μ. ύπτιο βελτίωσε κατά σχεδόν τέσσερα δευτερόλεπτα το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, ενώ η Ηλέκτρα Μαγκώτσιου έκανε ρεκόρ παγκορασίδων Α΄ στα 50μ. ύπτιο με 29.05.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ