Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι ελληνικές συμμετοχές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κλάσης IQFOIL

Σε έναν ακόμη μεγάλο δεθνή αγώνα θα λάβουν μέρος Ελληνες ιστιοπλόοι.

Οι ελληνικές συμμετοχές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κλάσης IQFOIL | to10.gr

Σε έναν ακόμη μεγάλο δεθνή αγώνα θα λάβουν μέρος Ελληνες ιστιοπλόοι. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κλάσης IQFOIL που αντικατέστησε τα RSX. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι Λεωνίδας Τσορτανίδης (Ν.Ο. Ανδρου), Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης ( Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Αγγελική Σκαρλάτου (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και Δανάη Ποντίφηξ (Ν.Ο Βουλιαγμένης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μασσαλία από αύριο Σάββατο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΟ

Τη 2η τακτική γενική συνέλευσή της έχει προγραμματίσει η ΕΙΟ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στον χώρο των εγκαταστάσεών της στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί (σε περίπτωση μη απαρτίας η ώρα έναρξης θα μετατεθεί για 2 ώρες αργότερα) και τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι έγκριση αγωνιστικού προγράμματος του 2022, έγκριση προϋπολογισμού του 2022, έγκριση τροποποιήσεων του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών της ΕΙΟ και έγκριση τροποποιήσεων του κανονισμού εθνικών ομάδων της ΕΙΟ.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από