Με 150 συμμετοχές ετοιμάζεται η Βέροια για το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά

Με 150 συμμετοχές ετοιμάζεται η Βέροια για το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας.

Θα είναι το 2ο στο τρέχον αγωνιστικό πρόγραμμα και το 8ο της πόλης σ’ ένα από τα παλιότερα και πιο αναγνωρισμένα τουρνουά μικρών ηλικιών. Θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Νοεμβρίου στο ιστορικό Φιλίππειο γυμναστήριο, είναι αφιερωμένο, όπως κάθε χρόνο, στη μνήμη του αθλητή Φώτη Τσιαλτζούδη και ο μεγάλος αριθμός στις δηλώσεις συμμετοχής επιβεβαιώνει γι’ άλλη και φορά τη σημαντική απήχηση του ετήσιου event. Εκατόν πενήντα αθλητές κι αθλήτριες από 40 σωματεία της χώρας έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να βρεθούν στους πρόποδες του Βερμίου και η τοπική κοινωνία ετοιμάζεται να τους αγκαλιάσει και να τους προβάλει.

Το ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βέροιας διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας και τον ΟΕΑ Βέροιας και συμπαραστάτες τον δήμο της πόλης και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 17 εφήβους, 9 νεάνιδες, 61 παίδες, 23 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 8 παγκορασίδες και 2 μίνι παμπαίδες. Φυσικά η ηλικιακή κατηγορία των μίνι παμπαίδων θα μείνει εκτός προγράμματος λόγω των ελάχιστων συμμετοχών. Την προσεχή Τρίτη θα γίνει η κλήρωση των γκρουπ σε κάθε κατηγορία. Αθλητές θα έχουν σωματεία από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Καστοριά, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Φλώρινα, Χίος, Ορεστιάδα, Λάρισα, Χανιά,  Κοζάνη και φυσικά τη Βέροια.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει την αφίσα του πρωταθλήματος, θα τη βάλουν και σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ προωθούν το γεγονός στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης. Έχουν κανονίσει επίσης, ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες όμορφο αναμνηστικό δώρο.

Καθοριστική για την επιτυχία του όπεν είναι και φέτος η βοήθεια των χορηγών. Τους αγώνες στηρίζουν οι επιχειρήσεις: Αγγελικόν Μεζεδοπωλείον, Γαβριηλίδης αυτοκίνητα, Κόκκινο σπίτι, Panini, Logo graf γραφικές τέχνες, Κατροτζανάκης και υιοί ελαστικά, Κριαράς Ζαχαροπλαστική, Goodys, Τέρψις Νάουσα, Καφέ «Λάκης», Hollyfood, Καλλιαρίδης Auto Station, Λουλούδια Λευτέρης, Donuts Mr. Tony, Bruno Coffee Stores, La Primavera, Hotel Αγρόκτημα Καψάλη, Ηλίας Πρωτόγερος, Makedonia, Αιγές Μέλαθρον, Hotel Villa Elia και Γιάννης.

Σταθεροί χορηγοί της ομοσπονδίας εξάλλου, είναι οι εταιρίες: STIGA, Gerflor Group, Heads, Genesis pharma και ΖΕΥΣ έπαθλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ