Οι Κορακάκη και Μόσχη στο βάθρο του Grand Prix Αεροβόλων

Οι Κορακάκη και Μόσχη στο βάθρο του Grand Prix Αεροβόλων

Οι Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών στο Διεθνές Grand Prix Αεροβόλων BELGRADE 2021.

Οι κορυφαίες Ελληνίδες σκοπεύτριες στο αεροβόλο πιστόλι, Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη, έφεραν ακόμη μια διάκριση για την Ελλάδα, καθώς αμφότερες ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών στο Διεθνές Grand Prix Αεροβόλων BELGRADE 2021 που θα διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Η πρώτη διάκριση ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) στον αγώνα Trophy. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μόσχη, κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ Νεανίδων, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο του αγώνα στο πιστόλι Νεανίδων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με επίδοση 573-14Χ (94, 97, 95, 96, 98, 93), ανέβηκε εμβόλιμη ανάμεσα σε δύο αθλήτριες από την Ουκρανία, τις Γιάνα Τσουτσμάροβα και Νάντια Σαμάνοβα, οι οποίες τερμάτισαν πρώτη και τρίτη αντίστοιχα. Αργότερα στον αγώνα Grand Prix των γυναικών, η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη επικράτησε άνετα, και με σκορ 586-28Χ (96, 98, 97, 99, 97, 99) τερμάτισε για μια ακόμη φορά στην κορυφή της κατάταξης.

Οι επιδόσεις των δύο Ελληνίδων αθλητριών τις οδήγησαν και στον τελικό του Grand Prix. Η Άννα Κορακάκη ως κορυφαία και η Χριστίνα Μόσχη ως τέταρτη, έμελλε να βρεθούν αντιμέτωπες στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Στον ψυχοφθόρο αγώνα του αποκλεισμού, οι Ελληνίδες αθλήτριες βολή με τη βολή προχώρησαν προς τις θέσεις του βάθρου και τα κατάφεραν!

Η Άννα Κορακάκη τερμάτισε στην τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης. Η νεαρή Χριστίνα Μόσχη, με παροιμιώδη ψυχραιμία έφθασε μέχρι τη μονομαχία του χρυσού! Η διαφορά 0,9 του βαθμού από την πολύπειρη πρωταθλήτρια Σερβίας Ζοράνα Αρούνοβιτς που αγωνιζόταν εντός έδρας την οδήγησε στη δεύτερη θέση και στο ασημένιο μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ