Στην 4η θέση ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική

Στην 4η θέση ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική

Ο Ανδρέας Βαζαίος έφτασε μια ανάσα από το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, μένοντας όμως τέταρτος.

Στις λεπτομέρειες χάθηκε η ευκαιρία για το παρθενικό μετάλλιο της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα.

Ο Ανδρέας Βαζαίος έδωσε μάχη μέχρι τα τελευταία μέτρα του τελικού των 200μ. μικτή ατομική στο Αμπου Ντάμπι, αλλά τελικά τερμάτισε τέταρτος σε 1:51.94 και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Ο Ιάπωνας Νταϊγια Σέτο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε το χρυσό μετάλλιο με 1:51.15, με δεύτερο τον Αμερικανό Κάρσον Φόστερ (1:51.35) και τρίτο τον Ιταλό Αλμπέρτο Ρατσέτι (1:51.54), ο οποίος κολύμπησε στον τελικό λίγα λεπτά μετά την απονομή στα 200μ. πεταλούδα, όπου νωρίτερα αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η τέταρτη θέση είναι η καλύτερη που έχει πάρει Έλληνας κολυμβητής σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας.

Το υψηλότερο πλασάρισμα μέχρι σήμερα ήταν η έκτη θέση του Δημήτρη Μαγγανά το 1997 (400μ. ελεύθερο) και της Άρτεμης Δάφνη το 2000 (400μ. μικτή ατομική).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ