Πινγκ Πονγκ –  Άτυχος ο Αγγελάκης, έκανε και τρίτη επέμβαση στο γόνατο

Πινγκ Πονγκ – Άτυχος ο Αγγελάκης, έκανε και τρίτη επέμβαση στο γόνατο

Ιδιαίτερα άτυχος αποδεικνύεται ο διεθνής αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κωνσταντίνος Αγγελάκης

Πριν από τα Χριστούγεννα τον έπιασαν ξανά έντονοι πόνοι στο δεξί του γόνατο και μετά την Πρωτοχρονιά κρίθηκε απολύτως απαραίτητο να κάνει τρίτη επέμβαση στο ίδιο σημείο για να καθαριστεί ένα κομμάτι του μηνίσκου! Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020 πέρασε ξανά χτες την πόρτα του χειρουργείου και όλα πήγαν καλά.

Αρχίζει άμεσα ενδυνάμωση και σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των γιατρών ευελπιστεί ότι σε 1,5 μήνα θα είναι σε θέση να μπει και πάλι στα τραπέζια. Στο μεταξύ, αύριο το μεσημέρι η Νόι Ουλμ του Γιάννη Σγουρόπουλου δίνει στη Ρωσία τη ρεβάνς με τη UMMC για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρώτη αναμέτρηση είχε χάσει 3-0 μέσα στη Γερμανία, είχε πάρει μόνο τρία σετ και φυσικά οι πιθανότητές της για τη πρόκριση είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Ο Αγγελάκης είχε κάνει τη δεύτερη αρθροσκόπηση τον Μάιο του 2021. Τον Δεκέμβριο όμως, κόπηκε ένα ράμμα από τον μηνίσκο κι αυτό του δημιούργησε το νέο πρόβλημα. Στις 21 του μήνα έδωσε τον τελευταίο αγώνα του με τη Γιάροσλαβ στην πολωνική λίγκα και είχε έντονες ενοχλήσεις. Μετά την επιστροφή στην Αθήνα και τις γιορτές οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν και στις αρχές του χρόνου κρίθηκε σκόπιμο να κάνει νέα επέμβαση για να καθαριστεί το σημείο. Ο κορυφαίος αμυντικός είναι στην ανάρρωση και θ’ αρχίσει πολύ σύντομα ενδυνάμωση.

Δυστυχώς χάνει νέο έδαφος στην προετοιμασία του, πάντως πιστεύει ότι αν πάνε όλα καλά θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση σε 1,5 μήνα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει στόχος του η συμμετοχή στα πλέι οφ του πολωνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του μετά από την 7η θέση, που κατέλαβε στην α’ φάση της λίγκας, συνεχίζει τώρα στο γκρουπ των θέσεων 1-7 κι έχει εξασφαλισμένη παρουσία στη γ’ και τελευταία φάση, δηλαδή στα πλέι οφ της πρώτης 8άδας.

Την Παρασκευή εξάλλου, υπάρχει και η ευρωπαϊκή ρεβάνς για την Μπογκόρια, μία άλλη πολωνική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται Έλληνας πρωταθλητής. Για το Europe Cup το κλαμπ του Παναγιώτη Γκιώνη θα υποδεχτεί τη Ρόσκιλντε με σκοπό να ανατρέψει την ήττα με 3-2 στη Δανία και να μπει στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ