Πρωταθλητές οι Rams στο Super Bowl – Μοναδικό show στο ημίχρονο (vids)

Πρωταθλητές οι Rams στο Super Bowl – Μοναδικό show στο ημίχρονο (vids)

Πρωταθλητές στο Super Bowl για δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι Los Angeles Rams, επικρατώντας με 23-20 των Cincinnati Bengals. Από άλλον... πλανήτη το show στο ημίχρονο με Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και 50 Cent!

Η έκπληξη δεν έγινε στο Super Bowl και το φαβορί επικράτησε, έστω και δύσκολα… Οι Los Angeles Rams τα κατάφεραν και για δεύτερη φορά στην ιστορία τους έφτασαν στην κορυφή, επικρατώντας των Cincinnati Bengals με 23-20, σε ένα τρομερό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Κούπερ Καπ ο οποίος ουσιαστικά ήταν και αυτός που έκρινε το παιχνίδι, όταν έκανε το δεύτερο προσωπικό του touchdown στον αγώνα, με το χρονόμετρο να δείχνει 1:25 για τη λήξη.

Μάλιστα, ο Καπ κέρδισε και το βραβείο του MVP στο Super Bowl, το οποίο παρακολούθησαν 70.000+ θεατές στο υπερσύγχρονο SoFi Stadium στη νότια Καλιφόρνια. Εκπληκτικό ήταν και το half time show, με τους Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και 50 Cent, οι οποίοι έδωσαν μια από τις κορυφαίες (εάν όχι την κορυφαία) παραστάσεις σε ημίχρονο Super Bowl.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ