Super Bowl: Ο τραυματισμός του Μπέκαμ που τους πάγωσε όλους

Super Bowl: Ο τραυματισμός του Μπέκαμ που τους πάγωσε όλους

Ο Όντελ Μπέκαμ ήταν ο μεγάλος άτυχος του Super Bowl αφού τραυματίστηκε νωρίς στο γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι Los Angeles Rams κατάφεραν έστω και δύσκολα να επικρατήσουν των Cincinnati Bengals με 23-20 και πανηγύρισαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους την κατάκτηση του Super Bowl.

Βέβαια ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς ήταν ο Όντελ Μπέκαμ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε νωρίς από την αναμέτρηση χωρίς να μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα του τα αναμενόμενα, ωστόσο οι Los Angeles Rams κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Ο 29χρονος wide receiver πέτυχε το πρώτο touchdown του τελικού, όμως λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ολοκληρώσει πρόωρα την παρουσία του σε αυτόν εξαιτίας τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Μπέκαμ ήταν τρομερά άτυχος αφού τραυματίστηκε μόνος του με το πόδι του να κολλάει στο γρασίδι και αμέσως έπιασε το αριστερό γόνατό του.

Αμέσως όλοι έπεσαν πάνω του με τους παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται στο πλευρό του. Το τέλος του τελικού τον βρήκε με δάκρυα στα μάτια να πανηγυρίζει την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ