Κορυφαίοι Ουκρανοί αθλητές στη λίστα των 24 που «πρέπει να πεθάνουν» του Βλάντιμιρ Πούτιν (Pics)

Κορυφαίοι Ουκρανοί αθλητές στη λίστα των 24 που «πρέπει να πεθάνουν» του Βλάντιμιρ Πούτιν (Pics)

Απίστευτες αποκαλύψεις από τους «Times» για τους μισθοφόρους-δολοφόνους του Βλάντιμιρ Πούτιν και τη λίστα των «μόνο νεκρών» εχθρών του!

Σύμφωνα με τους «Times», το Κρεμλίνο έστειλε 400 μισθοφόρους στο Κίεβο για να δολοφονήσουν τον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντιμίρ Ζελένσκι και μέλη της κυβέρνησής του, με σκοπό να αποδυναμώσουν τους εχθρούς τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Πούτιν έχει καταρτίσει μια «μαύρη λίστα» με τα 23 άτομα που πρέπει να πεθάνουν και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται δύο κορυφαίοι Ουκρανοί αθλητές. Ο λόγος για τους αδερφούς Κλίτσκο. Ο Βιτάλι είναι δήμαρχος του Κιέβου από το 2014 και ο Βλάντιμιρ, καταταγμένος στον ουκρανικό στρατό.

Τα δύο αδέρφια εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητά τους για να κάνουν προσπάθειες και να ζητήσουν βοήθεια από όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα τους.

Οι δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές βαρέων βαρών, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εχθροπραξιών, όμως δεν είναι μόνοι τους. Έχουν στο πλευρό τους κι άλλους μεγάλους μαχητές, όπως τους Βασίλ Λοματσένκο και Ολεξάντρ Ούσικ.

Οι «Times» όμως αποκαλύπτουν ότι οι αδερφοί Κλίτσκο βρίσκονται στη λεγόμενη «μαύρη λίστα» του Βλάντιμιρ Πούτιν, με τα άτομα τα οποία πρέπει να εξαλειφθούν από την «Ομάδα Wagner».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ