Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Athens Junior European Cup 2022 στο τζούντο

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Athens Junior European Cup 2022 στο τζούντο

Οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν για να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση του τζούντο που φιλοξενεί η Ελλάδα, το Athens Junior European Cup 2022.

Η Ελληνική ομοσπονδία, που διοργανώνει τους αγώνες στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» του Περιστερίου, το διήμερο 26-27 Μαρτίου, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (EJU) και τον Σύλλογο Ολυμπιονικών Αγ. Ιωάννη Ρέντη, είναι απόλυτα προετοιμασμένη γι’ αυτήν την διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές.

Ηδη ο αριθμός των χωρών που θα συμμετέχουν αυξήθηκε σε 26, εκ των οποίων οι 25 αφορούν την «γηραιά ήπειρο», καθώς και μία εκτός Ευρώπης, αυτή από το Πουέρτο Ρίκο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συμπληρωθούν οι τελικές λίστες συμμετοχής, για την διοργάνωση στην οποία η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από μία πολυπληθέστατη ομάδα.

Το Athens Junior European Cup θα πραγματοποιηθεί με χορηγό την Cosmote, με την HJF να έχει επίσης στο πλευρό της σε αυτή την διοργάνωση την Elita, την Nexus Facility, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το LynxSports.gr, την Lydia Kollia pole and aerial sports και την Chroma Lodge.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ