Πρώτη στις γυναίκες η Ειρήνη Πευκιανάκη στον 16ο Μαραθώνιο δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»

Πρώτη στις γυναίκες η Ειρήνη Πευκιανάκη στον 16ο Μαραθώνιο δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Ειρήνη Πευκιανάκη τερμάτισε πρώτη στον 16ο Μαραθώνιο δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος».

Η Ειρήνη Πευκιανάκη με χρόνο 03:02:15 ήταν η αθλήτρια που τερμάτισε πρώτη μεταξύ των γυναικών στον 16ο Μαραθώνιο δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος».

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Λουίζα Παπαντωνάτου σε χρόνο 03:04:17 και τρίτη η Δανάη Πασπάτη με 03:07:59.

Η νικήτρια μεταξύ των γυναικών Ειρήνη Πευκιανάκη αθλήτρια του ΟΦΗ μετά το τέλος της προσπάθειας της δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια μου και φυσικά από τον τερματισμό μου. Θα ήθελα να κάνω καλύτερο χρόνο, αλλά από το 18ο χιλιόμετρο και μετά αισθάνθηκα ένα πόνο στον ώμο που με ανάγκασε να χαμηλώσω σχετικά το ρυθμό μου για να τερματίσω. Σημασία έχει που τερμάτισα και αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Επόμενος στόχος μου είναι να κάνω έναν μαραθώνιο στο εξωτερικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου Μιχάλη Αφορδακό, που λόγω ενός προβλήματος υγείας του, δεν μπόρεσε να είναι εδώ, τον αισθάνθηκα όμως να είναι σήμερα κοντά μου».

Η δεύτερη Λουίζα Παπαντωνατου, οδοντίατρος στο επάγγελμα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία και τον τερματισμό της, όπως δήλωσε και η ίδια περίμενε έναν καλύτερο χρόνο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και ευχαριστημένη από τις θετικές καιρικές συνθήκες και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει σε αυτήν την ανοδική αθλητική προσπάθεια που καταβάλλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ