Μεγάλη η συμμετοχή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατερίνης

Μεγάλη η συμμετοχή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατερίνης

Όλα είναι έτοιμα στην πανέμορφη Παραλία της Κατερίνης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο τοπικός ναυτικός όμιλος υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και τη στήριξη της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, του Δήμου της πόλης και πολλών χορηγών.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αγώνα από τον οποίο θα προκύψει η εθνική ομάδα που θα αποτελείται από 5 αγόρια και 5 κορίτσια.

Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή των ιστιοπλόων. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει 192 αθλητές και αθλήτριες από 32 ομίλους και ενδεχομένως ο αριθμός να αυξηθεί!

Η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20 Απριλίου.

Η ΕΙΟ δίνει τεράστια σημασία στον αγώνα, διότι θα τρέξουν παιδιά ανάμεσα στα οποία υπάρχουν αυθεντικά ταλέντα της ιστιοπλοΐας και το μέλλον τους ανήκει.

Γι’ αυτό και οι ιστιοδρομίες τους θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube, έτσι ώστε να έχουν επιπρόσθετα κίνητρα διάκρισης και να μπορούν να τους απολαύσουν οι δικοί τους άνθρωποι και γενικά οι φίλοι της ιστιοπλοΐας.

Η Ομοσπονδία, άλλωστε, έχει καθιερώσει τη ζωντανή μετάδοση όλων των σημαντικών αγώνων και αυτή η πρωτοποριακή προσπάθεια για τα δεδομένα του αθλήματος έχει αγκαλιαστεί από την κοινή γνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ