Άνοιξε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Όπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατερίνης

Άνοιξε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Όπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατερίνης

Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες για τους 239 ιστιοπλόους από 35 ομίλους που συμμετέχουν σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση

Με δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησε χθες Κυριακή στην Παραλία της Κατερίνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U13 από το οποίο θα προκύψει η εθνική ομάδα που θα αποτελείται από 5 αγόρια και 5 κορίτσια.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τη στήριξη της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καθώς και του δήμου Κατερίνης.

Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες για τους 239 ιστιοπλόους από 35 ομίλους που συμμετέχουν σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση η οποία μεταδίδεται σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube. Οι αθλητές και οι αθλήτριες, όμως, τα δίνουν όλα και υπόσχονται εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό θέαμα.

Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ 165 ΣΚΑΦΗ

Πάρης Κολοκοτρώνης Ν.Ο Καλαμακίου 2 βαθμοί
Ανδρέας Ψωμιάδης Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας 3β.
Λεωνίδας Καλπογιαννάκης Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη 5β.
Νέστορας Μιχάλαινας Ν.Α.Ο. Βούλας 7β.
Στέφανος Σαμαράς Ν.Α.Ο. Μάτι 7β.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 74 ΣΚΑΦΗ

Μαριάννα Μακρή Ν.Ο.Π. Φαλήρου 2 βαθμοί
Κωνσταντίνα Ραγκούση Ν.Ο. Πάρου 5β.
Πηνελόπη Κατερίνα Ρίζου Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας 6β.
Χρυσούλα Κοκκινάκη Καμμένου Ν.Ο. Άνδρου 7β.
Ελένη Γαλαζούλα Ν.Ο. Π. Φαλήρου 10β.

Στο περιθώριο του αγώνα, που ολοκληρώνεται την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των ομίλων βρήκαν μία ακόμη ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη του Δ.Σ της ΕΙΟ τα τρέχοντα θέματα που τους απασχολούν. Η Ομοσπονδία, άλλωστε, παραδοσιακά είναι δίπλα στα σωματεία και στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να βρίσκει λύσεις για τα περισσότερα από τα σοβαρά προβλήματά τους.

Υ.Γ. : Η δεύτερη φωτό είναι από την τελετή έναρξης της διοργάνωσης που έγινε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα παρουσία πολύ κόσμου.

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ILCA 6 ΚΑΙ ILCA 7

Με 4 ιστιοπλόους εκπροσωπείται η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA 6 και ILCA 7 στα σκάφη U21 που διεξάγεται στο Χουρτίν της Γαλλίας.

Στα κορίτσια τρέχουν 61 σκάφη και μετά από 4 ιστιοδρομίες η Ευαγγελία Καραγεώργου είναι 6η με 24 βαθμούς (13, 8, 10, 6). Η Γαβριέλα Χρουνεβέχεν είναι 34η με 88 βαθμούς (34, 43, μαύρη σημαία, 11).

Στα αγόρια αγωνίζονται 85 σκάφη κι έχουν γίνει επίσης 4 κούρσες. Ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης είναι 19ος με 34 βαθμούς (11, 49, 7, 16) και ο Γεώργιος Παπαδάκος βρίσκεται στην 30η θέση με 44 βαθμούς (28, 14, 2, 40

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ