Την Πέμπτη (5/05) η εκδήλωση ειδικών βραβεύσεων της ΕΟΕ

Την Πέμπτη (5/05) η εκδήλωση ειδικών βραβεύσεων της ΕΟΕ

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να διεξαχθεί η εκδήλωση ειδικών βραβεύσεων της ΕΟΕ.

Η ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της ΕΟΕ επιστρέφει την Πέμπτη (5/05, 19:00 Novasports), ύστερα από τη διακοπή που είχε επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα βραβευθούν οι αθλητές-προπονητές, που κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και σε Παγκόσμια κι Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που έλαβαν χώρα το προηγούμενο έτος.

Το «βραβείο Δημήτρη Βικέλα» της ΕΟΕ θ΄ απονεμηθεί στον Αλέξη Κωστάλα, για την πολύχρονη συνεισφορά του στο Ολυμπιακό κίνημα και τη συνεχή εθελοντική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Ολυμπιακής Φλόγας και στον Γεώργιο Δαυίδ, για την πρωτοβουλία της θεσμοθέτησης των υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντης για τους αθλητές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Θα τιμηθούν επίσης άνθρωποι του Τύπου και της Επικοινωνίας, που με τη δουλειά και τις πράξεις τους προάγουν τον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό, αλλά και οι Δημήτρης Διαθεσόπουλος, Γιώργος Βασιλακόπουλος και Γιάννης Σγουρός, για τη μακρόχρονη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και στην ΕΟΕ.

Τέλος θα τιμηθούν η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, ο συνθέτης Γιάννης Ψειμάδας και όλη η ομάδα των ιερειών και κούρων για τη συμμετοχή και την εξαιρετική παρουσία τους στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Νακαγιάμα Γιασουνόρι κι ο Μαραθωνοδρόμος Στέλιος Πρασσάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ