Η ΕΦΟΕΠΑ κλείνει τα γήπεδα για τους τελικούς!

Η ΕΦΟΕΠΑ κλείνει τα γήπεδα για τους τελικούς!

Η ΕΦΟΕΠΑ, χωρίς σύσκεψη και επιβάλλοντας το δόγμα «αποφασίζουμε και διατάζουμε» κλείνει τα γήπεδα για τους τελικούς του πρωταθλήματος ανδρών.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό πινγκ – πονγκ, με την ΕΦΟΕΠΑ να κλείνει τα γήπεδα για τους τελικούς του πρωταθλήματος ανδρών, μια ημέρα πριν την έναρξη των πλέι οφ!

Μια απόφαση που λαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του αθλήματος και θυμίζει εποχές «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Μια απόφαση χωρίς λογική και χωρίς καμία αιτιολογία από την πλευρά της ΕΦΟΕΠΑ. Μια απόφαση που υποβαθμίζει το άθλημα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των πλέι οφ, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο και ο Παναθηναϊκός τον ΑΣ Πέρα, η ΕΦΟΕΠΑ με το «έτσι θέλω» αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα για τους τελικούς. Με έγγραφο-πρόκληση που απέστειλε στις ομάδες, η ΕΦΟΕΠΑ γνωστοποίησε την άνευ προηγούμενου απόφασή της, προκαλώντας όπως είναι απόλυτα λογικό θύελλα αντιδράσεων.

Χωρίς σύσκεψη, χωρίς ενημέρωση, χωρίς λογική. Μια απόφαση που μειώνει το άθλημα, στερώντας από τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά του τελικούς, όπου το πιθανότερο είναι να έχουμε μια κόντρα αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για αύριο (σ.σ Τετάρτη 25/5) και οι τελικοί για την Πέμπτη (25/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ