Στα σκαριά το rematch για τον αγώνα του αιώνα: Τα «τρελά» λεφτά που ζητάει ο Μεϊγουέδερ και το «ναι» του ΜακΓκρέγκορ

Στα σκαριά το rematch για τον αγώνα του αιώνα: Τα «τρελά» λεφτά που ζητάει ο Μεϊγουέδερ και το «ναι» του ΜακΓκρέγκορ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στο ρινγκ!

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του 2017. Τότε οι Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ είχαν «ταρακουνήσει» τον πλανήτη με τον αγώνα πυγμαχίας που έδωσαν, τον οποίο νίκησε ο Αμερικανός μποξέρ.

Τα ποσά που «έπαιξαν» τότε για τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν «μυθικά», καθώς σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα τα συνολικά έσοδα ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Αυτόν τον αριθμό φαίνεται πως… λιγουρεύονται και πάλι οι δύο «θρύλοι» του χώρου τον πολεμικών τεχνών.

Διότι, σύμφωνα με νέο δημοσιεύμα, οι δύο αθλητές συζητάνε το ενδεχόμενο ενός rematch εκείνου του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Fight Hype», οι Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε διαπραγματεύσεις και συζητάνε για το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο ρινγκ και να έρθουν ξανά αντιμέτωποι.

Ο Αμερικανός μποξέρ πάντως δεν αναμένεται να το κάνει έτσι εύκολα, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα ζητάει ένα ποσό με εννιά ψηφία! Από την άλλη, ο ΜακΓκρέκορ θέλει σαν «τρελός» να παίξει ξανά με τον Μεϊγουέδερ, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία στα social media από τον αγώνα του 2017, τοποθετώντας και τη φράση «Εγώ συμφωνώ». Λίγη ώρα αργότερα πάντως έσβησε την ανάρτηση…

Μένει να φανεί εάν θα έχουμε τελικά το μεγάλο rematch του «θρυλικού» αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ