Απόλαυση Padel στο Μαρούσι (pics)

Απόλαυση Padel στο Μαρούσι (pics)

Το Padel Place στο Μαρούσι είναι ο κατάλληλος χώρος για να γνωρίσετε το padel και να διασκεδάσετε παίζοντας το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο.

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν padel σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έχουν όσοι επισκεφθούν το Padel Place στο Μαρούσι (Στρατηγού Μακρυγιάννη 24, 09:00 – 23:30).

Το μοναδικό club στην Ελλάδα που έχει 4 world padel tour γήπεδα με δυνατότητα out of court play, αλλά και 3 στεγασμένα γήπεδα με υπερσύγχρονο στέγαστρο ύψους 9 μέτρων που έχει τη δυνατότητα να ανοιγοκλείνει η οροφή του.

Διαβάστε επίσης: Σβίατεκ: «Δεν ήξερα τι να κάνω…»

Πρόκειται επίσης για το μοναδικό club στην χώρα μας που έχει επίσημα φώτα World Padel Tour, ενώ χρησιμοποιούντα αγωνιστικές μοκέτες MONDO. Γύρω από τα γήπεδα υπάρχουν επίσης χώροι πρασίνου για χαλάρωση και απόλαυση του αγαπημένου σας αθλήματος, όπως επίσης και καφετέρια για να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας.

Ένα club ευρωπαϊκού επιπέδου, με μοντέρνους χώρους αποδυτηρίων, αλλά και ιδιωτικό χώρο parking, για να μπορείτε να σταθμεύσετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία.

Τι είναι το padel;

Πρόκειται για το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο, ενώ είναι πλέον το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα σε Ισπανία και Ιταλία.

Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τένις, σκουός και ρακέτα, αλλά και ένα άθλημα για κάθε ηλικία και φυσική κατάσταση. Κοινωνικό και διασκεδαστικό, βελτιώνει τα αντανακλαστικά. Ιδανικό για σωστή άθληση και βελτίωση της υγείας. Ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς θεατές και αθλητές. Είναι άθλημα που συνδυάζει την παρέα και την άσκηση.

Μια μοναδική εμπειρία, την οποία αξίζει να βιώσετε στο Padel Place στο Μαρούσι.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Στρατηγού Μακρυγιάννη 24:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ