«Χρυσό» για τον Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο – «Ασημένια» η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

«Χρυσό» για τον Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο – «Ασημένια» η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Νέα επιτυχία από τον Κριστιάν Γκολομέεβ στο Οράν, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, ενώ η Άννα Ντουντουνάκη συνέχισε τη συγκομιδή μεταλλίων.

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο με χρόνο 21.91 και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν τέσσερα χρόνια στην Ταραγόνα.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Πορτογάλος Μιγκέλ ντε Αλμέιδα Σίλβα με 22.01 και την τρίτη ο Αλγερινός Ουσάμα Σαχνούνε με 22.22, ενώ ο Στέργιος Μπίλας έμεινε όγδοος με 22.75.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Γκάλης: Η συγκίνηση του θρύλου του μπάσκετ όταν βλέπει την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης (vids)

Παράλληλα, το τρίτο προσωπικό της μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν κατέκτησε η Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 58.56 και εξασφάλισε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες (μετά τα 50μ. ύπτιο), ενώ έχει κι ένα χρυσό στα 50μ. πεταλούδα.

Νικήτρια του τελικού αναδείχθηκε η ανερχόμενη Λάνα Πούνταρ από τη Βοσνία, η οποία μάλιστα σημείωσε ρεκόρ αγώνων με 57.55. Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο ίδιο αγώνισμα η Γεωργία Δαμασιώτη, η οποία μάλιστα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, τερματίζοντας σε 59.40.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ