Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Γκίκα!

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Γκίκα!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 η Μαρία Γκίκα προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 39κ. και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελλάδα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 η Μαρία Γκίκα προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 39κ. και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Η Γκίκα ήταν πραγματικά ασταμάτητη και νίκησε διαδοχικά την Τουρκάλα Καραμπάκ με 4-2 και με το ίδιο σκορ την Πολωνή Μπουκόβσκα.

Διαβάστε επίσης: «Ασημένιος» ο Τεντόγλου στο Όρεγκον!

Ταυτόχρονα η χώρα μας έχει τέσσερις αθλήτριες στα ρεπεσάζ και έχει εξασφαλίσει μία συμμετοχή στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των 62κ. στα ρεπεσάζ έχουμε ελληνικό εμφύλιο. Οι Λουκία Καραγιάννη και Ιωάννα Ξενίδου θα παλέψουν για την είσοδο στον μικρό τελικό. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Βονάρσκα (Πολωνία).

Στα ρεπεσάζ των 54κ. θα αγωνιστεί η Ελπίδα Κουτέλη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπονδαρένκο (Ουκρανία). Σε περίπτωση που επικρατήσει θα αντιμετωπίσει την Μάτσελουλ (Ουκρανία) για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 58κ. η Ιωάννα Μακρυδάκη θα παλέψει στα ρεπεσάζ με την Αϊνάρα Γκαρσία (Ισπανία). Σε περίπτωση που νικήσει θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Τουρκάλα Σεν.
Από εκεί και πέρα καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Δέσποινα Μαλεσιάδα, Σοφία Μιχαηλίδου, Γεωργία Αναστασοπούλου, Δήμητρα Σκουβάκη, Βασιλική Καραβάνου και Αννα Σωτηριάδου, οι οποίες πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Μάλιστα η Καραβάνου έφτασε έως τα προημιτελικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ