Τρίτο χρυσό για τον Χρήστου στη Μασσαλία

Τρίτο χρυσό για τον Χρήστου στη Μασσαλία

Το τρίτο του χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο διεθνές μίτινγκ της Μασσαλίας ο Αποστόλης Χρήστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στα 200 μέτρα ύπτιο με επίδοση 2:00:74.

Τρία στα τρία για τον Αποστόλη Χρήστου στο διεθνές μίτινγκ της Μασσαλίας, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο με επίδοση 2:00:74.

Αυτό ήταν το τρίτο χρυσό μετάλλιο του Χρήστο σε ισάριθμα αγωνίσματα που πήρε μέρος από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα που ολοκληρώθηκε το μίτινγκ. Είχαν προηγηθεί οι νίκες του στα 50 και τα 100 μέτρα ύπτιο. Το πρωί της Κυριακής (8/4), στα προκριματικά, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 2:03:82.

Τη θέση 2η θέση στον τελικό πίσω από τον Χρήστου  κατέλαβε ο Γάλλος Μπεντέλ με 2:01:34, ενώ τρίτος ήταν ο συμπατριώτης του Μπρεφουέλ με 2:01:63.

Ο Αποστόλης Χρήστου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά το πέρας των αγώνων, υποστήριξε: «Ήταν μια σχετικά καλή εμφάνιση, αφού κολύμπησα κοντά στα ατομικά μου ρεκόρ στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο. Συνεχίζω την προετοιμασία μου με τους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο Σαββατοκύριακο και επόμενος στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες τον Ιούνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ