Στον τελικό του Παγκοσμίου η Κορακάκη

Στον τελικό του Παγκοσμίου η Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο αγώνισμα των 10μ αεροβόλου πιστολιού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα.

Την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος σκοποβολής στο 10μ. αεροβόλου πιστολιού κατάφερε να πάρει η Άννα Κορακάκη, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη 3η με 585 πόντους στον προκριματικό για το τουρνουά που διεξάγεται στο Κάιρο και έδειξε σε καλή κατάσταση εν όψει του κρίσιμου τελικού, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί κλήθηκε εσπευσμένα ο Ανδρούτσος πίσω στην πρώτη ομάδα

Η Κορακάκη έχει διπλό κίνητρο στον σημερινό τελικό, καθώς είναι η κάτοχος του τίτλου από το 2018 και θέλει να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της, ενώ αν καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση θα πάρει παράλληλα και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Πρώτη πέρασε από τον προκριματικό η Κινέζα Ρανξίν Γιάνγκ, με 591 πόντους και ακολούθησε η πρωταθλήτρια από τη Σερβία Ζοράνα Αρούνοβιτς με 590 βαθμούς. Η Χριστίνα Μόσχη, συγκέντρωσε 569 πόντους και κατέλαβε την 49η θέση, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα στους άνδρες ο Διονύσης Κορακάκης κατέλαβε την 52η θέση με 573 πόντους και έμεινε εκτός τελικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ