Τη Δευτέρα 13/02 αρχίζει η Σχολή Προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ’ επιπέδου

Τη Δευτέρα 13/02 αρχίζει η Σχολή Προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ’ επιπέδου

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε σήμερα 01/02 το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γ’ επιπέδου.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε σήμερα 01/02 το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γ’ επιπέδου. Ο διευθυντής της Σχολής Μιχάλης Κατσικαδέλης, MSc, Ph.D. Φυσικής Αγωγής και προπονητής Α’ Κατηγορίας του αθλήματος, ετοίμασε και ανακοίνωσε στους συνολικά 91 εισακτέους το πρόγραμμα των διδακτικών αντικειμένων. Η Σχολή έχει έδρα την Αθήνα και αρχίζει τη Δευτέρα 13/02/23.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία και θα έχουν συμμετοχές από πολλές περιοχές της χώρας, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε φανεί το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του αθλήματος. Στην ενημέρωση προς τους αυριανούς προπονητές ο διευθυντής της Σχολής τονίζει ότι «θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια απ’ όλους τους διδάσκοντες/-ουσες, την Διοικούσα Επιτροπή καθώς και εμένα ώστε η σχολή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποβεί χρήσιμη στο έργο σας».

Τα μαθήματα προγραμματίστηκε να διαρκέσουν μέχρι τις 17/07/2023 και ήδη από το πρώτο δεκαήμερο περιλαμβάνουν τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις. Στις γενικά 180 ώρες διδασκαλίας θα διδαχθούν από ειδικούς οι τομείς: Αθλητική διατροφή, Φυσικοθεραπεία, Αθλητική ψυχολογία, Φυσιολογία (που θα είναι και στο πρώτο μάθημα), Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας, Ειδική Προπονητική, Αντιντόπινγκ,  Πλαίσιο Παιδικής Προστασίας, Τεχνική ανάλυση, Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού, Κινητική Μάθηση, Βιομηχανική, Ανατομία, Ηθική και Ακεραιότητα στον Αθλητισμό, Μεθοδολογία Διδασκαλίας και Αθλητική Παιδαγωγική.

Μετά από την αναλυτική αναφορά στις μέρες, τις ώρες και τα μαθήματα, υπάρχουν προς τους μαθητές και οι ακόλουθες σημειώσεις:

– Τα πρακτικά αντικείμενα διάρκειας 120 ωρών προγραμματίζονται για Παρασκευές-Σάββατα-Κυριακές Ιουνίου – Ιουλίου. Θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα.

– Ο μήνας Σεπτέμβριος θα χρησιμοποιηθεί για τυχόν αντικείμενα που αναβλήθηκαν ή δεν υπήρξε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν έως τον Ιούλιο

– Τον Αύγουστο δεν θα πραγματοποιηθούν διδακτικά αντικείμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ