Πλησιάζει στους Ολυμπιακού Αγώνες ο Χρήστου

Πλησιάζει στους Ολυμπιακού Αγώνες ο Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις όντας πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Χρήστου στο μίτινγκ κολύμβησης «Open Méditerranée», στη Μασαλία. Αν και έκανε τρεις κούρσες μέσα στη μέρα, ο Ελληνας πρωταθλητής πέτυχε σπουδαία επίδοση στον τελικό, όπου πήρε την πρώτη θέση με 53.72.

Ο χρόνος του μάλιστα είναι καλύτερος από το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (53.74), επειδή όμως ο αγώνας αυτός δεν βρίσκεται στη λίστα της World Aquatics, ο Χρήστου θα χρειαστεί να επαναλάβει ανάλογη επίδοση το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι (ενδιάμεσα θα μετάσχει και στο δεύτερο μίτινγκ της σειράς, στη Νίκαια).

Σημειώνεται ότι ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα είχε κάνει 56.42 στον πρωινό προκριματικό και 55.36 στον απογευματινό ημιτελικό, αλλά αποδείχθηκε ότι… φύλαγε το καλύτερο για τον τελικό.

Στο μίτινγκ της Μασαλίας συμμετείχε και ο Κριστιάν Γκλομέεβ, ο οποίος έκανε τέσσερις κούρσες στα 50μ. ελεύθερο και τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση, με καλύτερο χρόνο το 22.23 του τελικού. Νωρίτερα, ο Ελληνας πρωταθλητής είχε πάρει την έβδομη θέση στον προκριματικό με 22.82, την τρίτη στον προημιτελικό με 22.51 και επίσης την τρίτη στον ημιτελικό με 22.33.

Στο μεταξύ, η Αννα Ντουντουνάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο «Serbia Open» του Βελιγραδίου με μία ικανοποιητική εμφάνιση στα 50μ. πεταλούδα, όπου πήρε την πρώτη θέση με 26.77, χωρίς να έχει ιδιαίτερο συναγωνισμό.

Στο Εδιμβούργο, τέλος, ο Ανδρέας Βαζαίος συμμετείχε σήμερα στα 100μ. ελεύθερο, όπου κατετάγη 9ος με 50.62.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ