Στη μάχη της διάκρισης τέσσερις Έλληνες τζουντόκα

Στη μάχη της διάκρισης τέσσερις Έλληνες τζουντόκα

Στη «μάχη» της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, ρίχνονται από αύριο τέσσερις Έλληνες τζουντόκα. Αύριο (27/4), 2η ημέρα της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ, αγωνίζονται οι Γιώργος Αζωίδης και Αλέξης Ντανατσίδης. Ο Αζωίδης (-73 κιλά) αρχίζει τις υποχρεώσεις του από τον γύρο των «64» όπου αντιμετωπίσει τον Ουάλι Κουρζέφ, ο οποίος το 2016 και […]

Στη «μάχη» της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, ρίχνονται από αύριο τέσσερις Έλληνες τζουντόκα. Αύριο (27/4), 2η ημέρα της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ, αγωνίζονται οι Γιώργος Αζωίδης και Αλέξης Ντανατσίδης.

Ο Αζωίδης (-73 κιλά) αρχίζει τις υποχρεώσεις του από τον γύρο των «64» όπου αντιμετωπίσει τον Ουάλι Κουρζέφ, ο οποίος το 2016 και 2017 ήταν δεύτερος με την ομάδα της Ρωσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Αζωίδης θα βρεθεί αντίπαλος του Ρουμάνου Μαρσέλ Κερτσέα, ο οποίος κατετάγη 5ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 του 2017.

Ο Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.), στην πρώτη του αγωνιστική δοκιμασία το 2018, αντιμετωπίζει στη φάση των 32 τον Κύπριο Μιχαήλ Αρίστο, ενώ πιθανότερος αντίπαλος σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» θα είναι ο Ρώσος Ασλάν Λαπινάγκοφ (τρίτος στο Ευρωπαϊκό του 2017).

Το Σάββατο θ` αγωνιστούν οι Θεόδωρος Τσελίδης και Δημήτρης Τσουμήτας στα -90 και +100 κιλά αντίστοιχα. Ο Τσελίδης στη φάση των «32» θ` αντιμετωπίσει τον Μαυροβούνιο Ντιμίτριε Βούκοτιτς, ενώ πιθανότερος αντίπαλός του σε περίπτωση πρόκρισης στου «16» θα είναι ο Γεωργιανός Ουσάνγκ Μαργκιάνι (πρώτος με την ομάδα της χώρας του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2017).

Τέλος στη φάση των «16» στα υπερβαρέα, ο Τσουμήτας θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Λούκας Κρπάλεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ