«Θέλει και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό η Pan Asia»

«Θέλει και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό η Pan Asia»

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικού Μέσου πέρα από την αγορά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ενδιαφέρεται και για τον Ερασιτέχνη.

Πέρα από το ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ έχει κάνει ήδη κινήσεις για να αναλάβει και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα, κεντρική θέση στο πλάνο της Pan Asia για τον Παναθηναϊκό είναι η οριοθέτηση του θέματος του γηπέδου με πρώτο άξονα τον Βοτανικό, κάτι το οποίο περνάει μέσα από τον έλεγχο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ αναφέρουν πως το fund που εκπροσωπεί ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ έχει ήδη κινηθεί για να αναλάβει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έχοντας ήδη καταλήξει σε ανθρώπους των «πράσινων» που θα συγκροτήσουν για να πάρουν τη «μάνα του λόχου» σε εκλογική διαδικασία εντός του καλοκαιριού.

Μάλιστα, μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται είναι του Βλάση Σταθοκωστόπουλου (είτε των γιων του Μιχάλη και Βασίλη), ο οποίος είναι πολλά χρόνια φίλος του Βίκτωρα Ρέστη (μέλος του Pan Asia και συνεργάτης του Πιεμπονγκσάντ), ενώ εμπλέκεται και το όνομα του Λεωνίδα Πολέμη.

Όπως αναφέρει το Εθνοσπόρ, ενήμερος για την εξέλιξη αυτή είναι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει πως με πρωτοβουλία του αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν τη χρηματοδότηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Τριφυλλιού, δείχνοντας έτσι στην άλλη μεριά πως γνωρίζει τα τεκταινόμενα…

Το δημοσίευμα καταλήγει πως όποιος έχει τον έλεγχο του Ερασιτέχνη θα «ελέγχει» και σε μεγάλο βαθμό τα όσα συμβαίνουν γύρω από το γηπεδικό, με την Pan Asia να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του Βοτανικού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για εκείνο του Athens Alive.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ