Προκυρήξεις για το 8ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε.

Προκυρήξεις για το 8ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε.

Η Ε.Φ.O.Επ.Α και ο Π.Σ.Α.Τ. συνδιοργανώνουν το 8ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Ε.Φ.O.Επ.Α και ο Π.Σ.Α.Τ. συνδιοργανώνουν το 8ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι καθ’ οιοδήποτε τρόπο εργαζόμενοι στον γραπτό και
ηλεκτρονικό Τύπο, γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας σε μέσο ενημέρωσης,
καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 9-10 Ιουνίου 2018

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: [email protected] (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: [email protected]. Ενημέρωση – πληροφορίες Γιάννης Φάκαρος 6974016302.
5. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: α) Απλός Ανδρών, β) Απλός Γυναικών.

6. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ:

6.1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ:
Περιλαμβάνει όσους δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ αθλητικό δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η πρώτη φάση θα γίνει σε γκρουπ κι ακολούθως θα σχηματιστούν η κατηγορία Α και η κατηγορία Β. Στην Α θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι των γκρουπ. Στη Β όσοι τερματίσουν στις επόμενες θέσεις των γκρουπ. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει νοκ άουτ παιχνίδια. Όλοι θα προχωρήσουν για κύπελλα και μετάλλια. Η κατηγορία των ανεξάρτητων γυναικών θα χωριστεί στα δύο μόνο αν δημιουργηθεί μεγάλος αριθμός συμμετοχών, αλλιώς θα είναι ενιαία από την αρχή ως το τέλος.

6.2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Περιλαμβάνει όσους είναι εν ενεργεία αθλητές με δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως και τους πρώην αθλητές. Η πρώτη φάση θα γίνει σε γκρουπ κι ακολούθως θα σχηματιστούν η κατηγορία Α και η κατηγορία Β. Στην Α θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι των γκρουπ. Στη Β όσοι τερματίσουν στις επόμενες θέσεις των γκρουπ. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει νοκ άουτ παιχνίδια. Όλοι θα προχωρήσουν για κύπελλα και μετάλλια. Σημείωση: Αν υπάρχουν ανεξάρτητοι άνδρες, που προτιμούν ν’ αγωνιστούν στην κατηγορία αθλητών ή ανεξάρτητες γυναίκες, που θέλουν ν’ αγωνιστούν με τους ανεξάρτητους άνδρες, μπορούν να το δηλώσουν.

7. ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Αρχικά θα γίνει η κλήρωση για τους αγώνες της
κατηγορίας νυν και πρώην αθλητών. Θα διεξαχθεί στις 09.30 το Σάββατο επί των παρόντων και γύρω στις 10.00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες. Η κλήρωση των δύο κατηγοριών ανεξαρτήτων θα γίνει επίσης επί των παρόντων, το Σάββατο και ώρα 10:00 στην αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων. Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές και οι δύο πρώτες αθλήτριες του περσινού τουρνουά θα καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις φαβορί. Αμέσως μετά την κλήρωση θ’ αρχίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες (γύρω στις 10.30).

8. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Στις κατηγορίες ανεξαρτήτων η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει
γκρουπ των 4ων ή των 3ων αθλητών/τριών ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων (κατ’ εξαίρεση και πάντα με βάση τις συμμετοχές μπορεί σε κάποια κατηγορία να υπάρχει γκρουπ και με 5 αθλητές). Οι δύο πρώτοι/ες των γκρουπ προκρίνονται στα νοκ άουτ ματς της δεύτερης φάσης, αλλά φυσικά ο συνολικός αριθμός των προκρινόμενων από τους ομίλους, όπως και το ταμπλό, που θα σχηματιστεί (των «16» ή των «32» κτλ) θα κριθούν οριστικά από τις συμμετοχές και θα γίνουν γνωστά πριν από την κλήρωση. Από την αρχή έως το τέλος ο κάθε αγώνας θα κρίνεται με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ. Στην κατηγορία νυν και πρώην αθλητών το σύστημα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί αν είναι μικρή η συμμετοχή (π.χ. Α και Β κατηγορία μαζί).

9. ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο στους πρώτους όλων των κατηγοριών. Δίπλωμα και μετάλλιο στους 1ους, 2ους και στους δύο 3ους των κατηγοριών ανεξαρτήτων ανδρών και ανεξαρτήτων γυναικών. Δίπλωμα και μετάλλιο στους 2 πρώτους της κατηγορίας Α των αθλητών. Δίπλωμα και μετάλλιο στους 2 πρώτους της κατηγορίας Β των αθλητών.

10. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
10.1 Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν με αγωνιστικό αθλητικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από τη
διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.)

10.2 Οι συμμετέχοντες είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την διαπιστωμένα καλή κατάσταση της υγείας τους. Κατά την προσέλευση στην αίθουσα ο κάθε αγωνιζόμενος/η παρακαλείται να δώσει στη γραμματεία απλό χαρτάκι με την υπογραφή του/της, όπου να δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι υγιής και παίζει με δική του/της ευθύνη στο τουρνουά. Εάν υπάρχει θεωρημένο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ισχύει.

10.3 Οι συμμετέχοντες θα αγωνισθούν υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή (Αθλητικά παπούτσια – αθλητικά σορτς ή φόρμες – αθλητικές μπλούζες).

10.4 Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρονται η ιδιότητα του συμμετέχοντα, το μέσο
ενημέρωσης, στο οποίο εργάζεται, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

10.5. Η διαμονή -διατροφή – μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με δική τους δαπάνη και ευθύνη. Όπως πάντα, το τουρνουά είναι ανοιχτό για συμμετοχές απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

11. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Όπως κάθε χρόνο, η προσπάθεια είναι να γίνουν οι αγώνες σε μία μέρα, το Σάββατο. Η δεύτερη μέρα θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που χρειαστεί, σε σχέση πάντα και με τον αριθμό των συμμετοχών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα έχει ρακέτες στον χώρο των αγώνων. Θα τις παραχωρεί σε
όσους αθλητές δεν διαθέτουν, αλλά αυστηρώς για το χρονικό διάστημα των αγώνων τους
προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Στο πλαίσιο του καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα του το τουρνουά, ως γνωστόν, δεν ζητά αποδείξεις για την εργασία κάθε συμμετέχοντα σε Μ.Μ.Ε.. Συνεπώς, για την ομαλότητα της διαδικασίας Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. υπενθυμίζουν ότι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει, σεβόμενοι και τον θεσμό και την προσπάθεια των διοργανωτών, να έχουν έστω και περιστασιακή σχέση με κάποιο Μέσο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επιφυλάσσεται του δικαιώµατος ακύρωσης του πρωταθλήµατος σε περίπτωση µικρού αριθµού συµµετοχών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5: Η διοργάνωση ενδέχεται να έχει και ορισμένους guest. Αθλητές άλλων σπορ, που είναι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ