Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης» παρέλαβε τα Teq Tables από τον σύλλογό μας, γνωρίζοντας το άθλημα του teqball στα παιδιά

Στο πρότζεκτ EU TEQ Games συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο σύλλογός μας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης «Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης».

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης θα χρησιμοποιεί τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα EU TEQ Games. Επίσης, το σχολείο θα συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό για τη διοργάνωση και εκτέλεση σχετικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, προάγοντας το πρότζεκτ.

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης» παρέλαβε τα Teq Tables από τον σύλλογό μας, γνωρίζοντας το άθλημα του teqball στα παιδιά!

Να σημειωθεί, ότι σκοπός του προγράμματος EU TEQ Games είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball.

Το teqball είναι σχετικά νέο άθλημα (2012), που συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή ατόμων όλων των ηλικιών, φύλων και ικανοτήτων. Το teqball περιλαμβάνει τη χρήση ενός καμπύλου τραπεζιού που ονομάζεται Teq Table. Παραδοσιακά, το κύριο άθλημα που παίζεται είναι μια έκδοση του ποδοσφαίρου (teqball). Ωστόσο, το πρότζεκτ θα προωθήσει επίσης τη χρήση του teqtable που σχεδιάστηκε, έτσι ώστε να επιτρέπει την πρακτική και το παιχνίδι διαφόρων πολυαθλημάτων, όπως το teqvoly (παράγωγο του βόλεϊ), το teqpong (παράγωγο του pingpong), το teqis (παράγωγο του τένις) και το qatch (παράγωγο του χάντμπολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ