Ο ΕΟΚΑΝ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας.

Με σύνθημα «Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες», ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, που θα εκκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου και θα τερματίσει στην Αθήνα στις 19 Μαΐου, με πέντε ετάπ, διασχίζοντας τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας.

Ο ΕΟΚΑΝ θα έχει συμμετοχή στις Παράλληλες Δράσεις του Γύρου με δικό του περίπτερο στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με την παρουσία στελεχών και εκπαιδευτικού προσωπικού του Οργανισμού.

Διαβάστε επίσης: Ο δρόμος για το Βερολίνο, περνά από τη Βαρκελώνη

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες για την ιστορία και την αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού, καθώς και τις καταστροφικές συνέπειες της φαρμακοδιέργεσης στον αθλητισμό.

Ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ, ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην εμβληματική διοργάνωση ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024.

Περιμένουμε τα μέλη της ποδηλατικής κοινότητας αλλά και όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης για να μιλήσουμε για το πώς διασφαλίζονται οι αξίες του αθλητισμού και η προστασία της υγείας των αθλητών μέσα από την αποτελεσματική καταπολέμηση του ντόπινγκ».

14 & 15/5/2024
Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, 10:00-19:00

18 & 19/5/2024
Αθήνα: Πλατεία Αγάλματος Καραΐσκάκη, Ζάππειο, 11:00-19:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ