Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Καραχάλιου

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Καραχάλιου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν 2η και 1η στις πρώτες δύο ιστιοδρομίες των Λέιζερ Ράντιαλ και βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης μεταξύ 108 σκαφών με 3 βαθμούς ποινής.

Πολύ καλή «εκκίνηση» πραγματοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Άαρχους της Δανίας και στο οποίο θα δοθεί το 40% των «εισιτηρίων» των χωρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο το 2020. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν 2η και 1η στις πρώτες δύο ιστιοδρομίες των Λέιζερ Ράντιαλ και βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης μεταξύ 108 σκαφών με 3 βαθμούς ποινής. Από την πλευρά της, η Νάνσυ Φακίδη τερμάτισε 8η και 23η στις πρώτες δύο κούρσες και με 31 βαθμούς ποινής είναι 25η.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες ο Α. Μπουγιούρης είναι 49ος με 34 βαθμούς και ο Δ. Παπαδημητρίου 91ος με 61 βαθμούς ποινής μεταξύ 165 σκαφών.

Στα 470 ανδρών οι Π. Μάντης – Π. Καγιαλής μετά και την 4η κούρσα βρέθηκαν στην 12η θέση με 16 βαθμούς ποινής και η Ελλάδα είναι ένατη ως χώρα, την ώρα που προκρίνονται οι πρώτες οκτώ. Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 24οι με 33 βαθμούς ποινής σε σύνολο 64 σκαφών.

Στα 470 γυναικών οι Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου είναι 21ες με 50 βαθμούς ποινής μεταξύ 47 σκαφών, ενώ στα ΦΙΝΝ έχουν γίνει τέσσερις κούρσες και ο Ι. Μιτάκης είναι 26ος με 35 βαθμούς ποινής σε σύνολο 90 σκαφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ