Στον τελικό Πλατανιώτη και Παπάζογλου

Στον τελικό Πλατανιώτη και Παπάζογλου

Το ελληνικό ζευγάρι βαθμολογήθηκε με 87,1000 και πέρασε ως πέμπτο στον τελικό της Τρίτης (7/8), ξεπερνώντας τόσο τις αδελφές Αλεξανδρή που αγωνίζονται με την Αυστρία, όσο και το γαλλικό δίδυμο Τζένκινς/Πλανεϊς.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης.

Το ελληνικό ζευγάρι βαθμολογήθηκε με 87,1000 και πέρασε ως πέμπτο στον τελικό της Τρίτης (7/8), ξεπερνώντας τόσο τις αδελφές Αλεξανδρή που αγωνίζονται με την Αυστρία, όσο και το γαλλικό δίδυμο Τζένκινς/Πλανεϊς. Ήταν μία βελτιωμένη εμφάνιση του ελληνικού ντουέτου σε σχέση με το χθεσινό (3/8) τεχνικό πρόγραμμα και στόχος πλέον είναι να επαναληφθεί στον τελικό.

Την καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού συγκέντρωσαν οι Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο/Σουμπότινα (96,0333β.) και ακολούθησαν οι Ουκρανές Σάβτσουκ/Γιάχνο (93,3000β.), οι Ιταλίδες Τσερούτι/Φέρο (91,1667β.) και οι Ισπανίδες Ραμίρεθ/Σαλδάνα (89,1667β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ