Προκρίσεις και για Χρήστου, Ντουντουνάκη

Προκρίσεις και για Χρήστου, Ντουντουνάκη

Άλλοι δύο Έλληνες αθλητές προκρίθηκαν στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης.

Οι καλές εμφανίσεις για τα ελληνικά χρώματα συνεχίστηκαν το πρωί της Κυριακής στα προκριματικά των αγωνισμάτων της τρίτης ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Μετά τον Ανδρέα Βαζαίο, προκρίθηκαν στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους άλλοι δύο αθλητές.

Ο Απόστολος Χρήστου πέρασε στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, σημειώνοντας επίδοση 54».40. Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Ρώσος Εβγένι Ριλόφ (52».91), ενώ ο Νίκος Σοφιανίδης έκανε 55».26 και αποκλείστηκε καταλαμβάνοντας την 25η θέση.

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε χρόνο 2′:14».67 στα 200μ. πεταλούδα και πέρασε ως 16η και τελευταία στα ημιτελικά. Κανονικά θα έπρεπε να μείνει εκτός, διότι σημείωσε τον 19ο χρόνο, όμως ευνοήθηκε από τον κανονισμό που θέλει μόνο δύο αθλητές από κάθε χώρα να προκρίνονται. Τον καλύτερο χρόνο σε αυτό το αγώνισμα έκανε η Βρετανίδα Άλις Τόμας (2′:07».86).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ