Ολυμπιακός: Η Γραμματικοπούλου αναλαμβάνει το τμήμα Ταε Κβο Ντο

Ολυμπιακός: Η Γραμματικοπούλου αναλαμβάνει το τμήμα Ταε Κβο Ντο

Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας επιλέχθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Μουρούτσο και το επιτελείο του, με το «ερυθρόλευκο» τμήμα Ταε Κβο Ντο να μπαίνει σε μία νέα εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλεκτή των διοικούντων τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο είναι η Βασιλική Γραμματικοπούλου.

Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας είναι πτυχιούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας και επιλέχθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να αναγεννήσει το τμήμα και να το φέρει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκονται και τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» τμήματα. Η 28χρονη αθλήτρια έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, το οποίο εμπεριέχει πάρα πολλές διακρίσεις όχι μόνο σε εγχώριες διοργανώσεις αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας μαρτυρά τις ικανότητές της.

Η Βασιλική Γραμματικοπούλου έχει ήδη διανύσει τα πρώτα της βήματα στην προπονητική, ενώ αποτελεί ένα από τα «παιδιά» του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θοδωρή Ζηνέλη. Η 28χρονη ενδέχεται να ολοκληρώσει την καριέρα της, προκειμένου να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στα προπονητικά της καθήκοντα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ