Επιστροφή με Χρυσό Μετάλλιο για τον Δρυμωνάκο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Επιστροφή με Χρυσό Μετάλλιο για τον Δρυμωνάκο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Δύο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του σε επίσημη διοργάνωση, ο Γιάννης Δρυμωνάκος επέστρεψε με Χρυσό Μετάλλιο! Αναλυτικά οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με εντυπωσιακό τρόπο, δύο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του σε επίσημη διοργάνωση. Ο Έλληνας κολυμβητής κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200μ. μεικτή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters 2018 που διεξάγεται στο Kranj της Σλοβενίας, με χρόνο 2:08:10.

 

Κατά τ’ άλλα διακρίθηκαν επίσης η Γεωργία Σιαράπη στα 100 μ. πεταλούδα, τερματίζοντας στην έβδομη θέση στο ηλικιακό γκρουπ των 35-39 με χρόνο 1:16.64 και ο Αριστείδης Ιωαννίδης, στο ίδιο αγώνισμα, τερματίζοντας έβδομος με χρόνο 1:03.12.

Στα 50μ πρόσθιο της ηλικιακής κατηγορίας των 40-44 ο Ηλίας Παχουλάκης ήταν 22ος και μία θέση πιο πίσω τερμάτισε ο Δημήτριος Καρπουζας. Η Αιμιλία Στελιαρου έφτασε στη 17η θέση στο ηλικιακό γκρουπ 45-49 των 200μ ελεύθερο. Στα 200μ. πρόσθιο ο Θεμιστοκλής Μιχαηλίδης τερμάτισε 26ος (ηλικία: 55-59) και τέλος, στο ίδιο αγώνισμα, στο ηλικιακό γκρουπ των 40-44 ο Δημήτριος Καρπουζας έφτασε στη δέκατη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ