Ντελ Πότρο: «Ο Τζόκοβιτς μπορεί να επιστρέψει στο Νο 1»

Ντελ Πότρο: «Ο Τζόκοβιτς μπορεί να επιστρέψει στο Νο 1»

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο είναι σίγουρος πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ξεπεράσει Φέντερερ και Ναδάλ και να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

O Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ξανά ο «βασιλιάς» της Νέας Υόρκης! Νίκησε 6-3,7-6, 6-3 τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και κατέκτησε το US Open, για τρίτη φορά στην καριέρα του, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ!

Αυτός, ήταν ο δεύτερος σερί τίτλος σε Major θεσμό για τον Σέρβο, μετά από αυτόν που κατέκτησε στο Wimbledon μερικές εβδομάδες πριν και ο Ντελ Πότρο υποκλίθηκε στην αξία, τονίζοντας, μάλιστα, πως μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου:

«Μπορεί να ξεπεράσει τους Ναδάλ και Φέντερερ. Κέρδισε δυο Grand Slam σε μια χρονιά. Είναι υγιής. Έχει μια εκπληκτική ομάδα που δουλεύει γύρω του. Ας ελπίσουμε πως όλοι, και ο Ράφα και ο Ρότζερ, θα συνεχίσουν να διεκδικούν Grand Slam τίτλους, επειδή είναι πολύ όμορφο που τους βλέπουμε να προσπαθούν να βελτιώσουν τις θέσεις τους στην ιστορία. Εμείς οι υπόλοιποι κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε. Πάντως ο Nόβακ, έχει όλα όσα χρειάζονται για να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο άθλημα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ