Ζαραβίνας: «Ο κόσμος είναι η δύναμη και η ψυχή του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νέα σεζόν και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων «Θέλουμε το Ρέντη να είναι γεμάτο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ζαραβίνας: «Ο κόσμος είναι η δύναμη και η ψυχή του Ολυμπιακού» | to10.gr

Με όνειρα, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ξεκινάει τη νέα σεζόν η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις που έκανε στη Media Day, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του φέτος θα είναι καλύτερη και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι η ψυχή και η δύναμη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Πέρυσι είχαμε την χαρά να τελειώσουμε την χρονιά όπως θέλαμε. Μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά καθώς ήταν διπλό το κίνητρο. Ήταν η πρώτη χρονιά του τμήματος χάντμπολ στον Ολυμπιακό και θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με επιτυχία και αφετέρου ήταν μια χρονιά που όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού έφτασαν στην κορυφή. Για τη φετινή χρονιά είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Για εμάς τα υπόλοιπα τμήματα αποτελούν οδηγό μας, θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100% και να φτάσουμε στο αυτονόητο για τον Ολυμπιακό που είναι οι τίτλοι».

Για τα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: «Η ομάδα έχει αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σε σχέση με πέρυσι θα είμαστε ένα σκαλοπάτι καλύτεροι, όπως όμως θα είναι και οι ανταγωνιστές μας και όλο το πρωτάθλημα θα είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερο και αυτό θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό».

Για την Ευρώπη: «Τη δεύτερη χρονιά του τμήματος είναι υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από μια χώρα που έχει τεράστια παράδοση στο χάντμπολ. Η τέταρτη-πέμπτη ομάδα της Ουγγαρίας από μόνη της αποτελεί πολύ μεγάλη δύναμη. Εμείς όμως θέλουμε να δίνουμε δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια γιατί μόνο αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο και ανταγωνιστικό».

Για τον  κόσμο: «Το μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμη και η ψυχή του για όλα τα αθλήματα. Εμείς το καταλάβαμε για τα καλά στον τελευταίο τελικό που τους χρειαστήκαμε στο πλευρό μας. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να αρχίσουμε πάλι από εκεί που τελειώσαμε, με ένα γεμάτο Ρέντη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο