Πυγμαχία : Τον Μάιο η μεγάλη ρεβάνς της αναμέτρησης Γκολόβκιν-Αλβάρες

Πυγμαχία : Τον Μάιο η μεγάλη ρεβάνς της αναμέτρησης Γκολόβκιν-Αλβάρες

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και αήττητος ως τώρα, στην κατηγορία μεσαίων βαρών, Γκενάντι Γκολόβκιν, θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος στο ρινγκ με τον Κανέλο Αλβάρες. Οι δύο πυγμάχοι ήρθαν ισόπαλοι στην πρώτη αναμέτρησή τους στα μέσα Σεπτεμβρίου και ήδη η ρεβάνς προγραμματίζεται για τη διεξαγωγή της. Αυτή πιθανότατα θα γίνει στις 5 Μαΐου στο Λας […]

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και αήττητος ως τώρα, στην κατηγορία μεσαίων βαρών, Γκενάντι Γκολόβκιν, θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος στο ρινγκ με τον Κανέλο Αλβάρες.

Οι δύο πυγμάχοι ήρθαν ισόπαλοι στην πρώτη αναμέτρησή τους στα μέσα Σεπτεμβρίου και ήδη η ρεβάνς προγραμματίζεται για τη διεξαγωγή της. Αυτή πιθανότατα θα γίνει στις 5 Μαΐου στο Λας Βέγκας και στην ίδια τοποθεσία, στην T-Mobile Arena.

Στο πρώτο ματς το θέαμα ήταν σπουδαίο, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είχε νικητή, με τους κριτές να μην δίνουν τη νίκη σε κάποιο πυγμάχο. Ο πρώτος κριτής, Ντέιβ Μορέτι έδωσε το αποτέλεσμα 115-113 υπέρ του Γκολόβκιν, ο Ανταλάιντ Μπιρντ 118-110 υπέρ του Άλβαρες και ο τρίτος Ντον Τρέλα 114-114 με συνέπεια, βάσει των κανονισμών ο αγώνας να κριθεί ισόπαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ