Ευγενία Μεντβέντεβα : Έσπασε το πόδι της

Ευγενία Μεντβέντεβα : Έσπασε το πόδι της

Η Ευγενία Μεντβέντεβα έσπασε το πόδι της και πλέον η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιόνγκτσανγκ είναι αμφίβολη.

Η Ευγενία Μεντβέντεβα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιόνγκτσανγκ, νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι και μπορεί να χάσει τον τελικό του Grand Prix καλλιτεχνικού πατινάζ του επόμενου μήνα.

Η Μεντβέντεβα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι αισθάνθηκε πόνο πριν από τους αγώνες αυτούς, αλλά ήταν σε θέση να αγωνιστεί μετά από τη λήψη αναλγητικών.

Τότε διαγνώστηκε ότι είχε μια ρωγμή σε ένα κόκκαλο στο δεξί της πόδι αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ιαπωνία νωρίτερα αυτό το μήνα. Μια μαγνητική τομογραφία στην Ιαπωνία επιβεβαίωσε τον τραυματισμό και όταν επέστρεψε στη Μόσχα, ξεκίνησε την αποκατάσταση, ελπίζοντας να λάβει μέρος στον τελικό Grand Prix.

Ο τραυματισμός της Μεντβέντεβα θα μπορούσε να την εμποδίσει να αγωνιστεί στους Χειμερινούς αγώνες τον Φεβρουάριο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη συμμετοχή της Ρωσίας εν μέσω συνεχιζόμενων ερωτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα αντιντόπινγκ. Η ΔΟΕ πρόκειται να λάβει την απόφαση κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της στις 5-7 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ