Γκάμπι Ντάγκλας : Ποιον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση (pic)

Γκάμπι Ντάγκλας : Ποιον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση (pic)

Η Γκάμπι Ντάγκλας δήλωσε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από πρώην μέλος της ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ.

H Γκάμπι Ντάγκλας αποκάλυψε χθες ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον αμερικανικό πρώην γιατρό της ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, Λάρι Νασάρ, βάζοντας και εκείνη το όνομά της στη μακρά λίστα των αθλητριών που κατηγορούν τον εν λόγω γιατρό.

Η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης ζήτησε ξανά συγνώμη για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση την περασμένη εβδομάδα. Είπε ότι και αυτή ήταν θύμα του Νασάρ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και αναμένει καταδίκη, αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας.

«Θα ήταν σαν να λέγαμε ότι εξαιτίας των φορεμάτων που φορούσαμε, ήταν δικό μας λάθος που μας κακοποίησε ο Νασάρ», έγραψε στο Instagram η Ντάγκλας. «Δεν μοιράστηκα ποτέ δημόσια τις εμπειρίες μου, γιατί εδώ και χρόνια ήμασταν αναγκασμένες να παραμείνουμε σιωπηλές και ειλικρινά μερικά πράγματα ήταν εξαιρετικά οδυνηρά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η 22χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια.

https://www.instagram.com/p/BbxTYd-FAQQ/?taken-by=gabbycvdouglas

Η Ντάγκλας είναι το τρίτο μέλος της ομάδας γυμναστικής «Fierce Five» που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, η οποία επικαλείται την σεξουαλική παρενόχληση του Νασάρ, μετά τις Άλι Ράισμαν και ΜακΚέιλα Μαρόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ