Στις ΗΠΑ η Παυλοπούλου

Στις ΗΠΑ η Παυλοπούλου

Η Νικόλ Παυλοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και θα μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό. Ο λόγος για τη Νικόλ Παυλοπούλου, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC) και θα ενταχθεί στην αγωνιστική ομάδα του από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, δηλαδή από το φθινόπωρο του 2019.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια του Ωκεανού ήταν έκτη στα 200μ. πρόσθιο και στα 200μ. μικτή ατομική τον περασμένο Ιούλιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων του Ελσίνκι, ενώ στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση ήταν φιναλίστ (έβδομη) στα 200μ. μικτή ατομική. Μετείχε επίσης τον Αύγουστο στο Ευρωπαϊκό ανδρών/γυναικών της Γλασκόβης, όπου μάλιστα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 200μ. μικτή. Είναι κάτοχος αρκετών πανελλήνιων ρεκόρ κατηγοριών σε διάφορα αγωνίσματα, στα 200μ. πρόσθιο μάλιστα έχει όλα τα πανελλήνια ρεκόρ πλην αυτού της κατηγορίας γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το USC έχει παράδοση στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητριών του προσθίου, καθώς από τις τάξεις του πέρασαν Ολυμπιονίκες όπως η Ρεμπέκα Σόνι, η Τζέσικα Χάρντι, αλλά και η Ρωσίδα Γιούλια Εφίμοβα (αν και η τελευταία δεν εκπροσώπησε ποτέ το πανεπιστήμιο σε αγώνες του κολεγιακού πρωταθλήματος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ