Κορακάκη: «Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας»

Κορακάκη: «Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας»

Μια μικρή ιστορία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξιστόρησε η Άννα Κορακάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Facebook, αφήνοντας παράλληλα και το δικό της μήνυμα.

Με αφορμή τους αγώνες που γίνονται στο Μπουένο Άιρες η ολυμπιονίκης της σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, αναφέρθηκε σε μια δική της ιστορία από την προηγούμενη διοργάνωση, τότε που είχε βγει τέταρτη στο Νανζίνγκ και αναρωτιόταν αν θα μπορέσει να τα καταφέρει στους Αγώνες του Ρίο.

Έτσι, η 22χρονη αθλήτρια ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook την ακόλουθη ιστορία:

«Μία μικρή ιστορία που νομίζω αξίζει να μοιραστώ…

Στα 18 μου, το 2014, στους Ολυμπιακούς Νέων του Νανζίνγκ βγαίνω 4η, χάνοντας το βάθρο για λίγο κι η απογοήτευση είναι τεράστια. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου: «Αφού δεν τα κατάφερα εδώ, σιγά μην κάνω κάτι στους…μεγάλους Ολυμπιακούς σε δύο χρόνια από τώρα. Με τίποτα.»

Δύο χρόνια μετά, γίνομαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία που κατακτά 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Και στους αμέσως επόμενους Ολυμπιακούς Νέων, Αθλήτρια-Πρότυπο για τους νέους αθλητές που συμμετέχουν στο Μπουένος Άιρες 2018

Έτοιμη και ενθουσιασμένη αύριο για το μακρύ ταξίδι & τη μεγάλη αυτή ευκαιρία να εμψυχώσω, να στηρίξω και να μοιραστώ γνώσεις κι εμπειρίες με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού!✨ Προς όλους τους αθλητές και ειδικά της ελληνικής ομάδας, το μήνυμα είναι να χαρείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι κι αν συμβεί! Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ