Ο Γιώργος Σαββίδης ρίχνει «νοκ άουτ» το Instagram με τον Νουρμαγκομέντοφ (pics,vids)

Ο Γιώργος Σαββίδης ρίχνει «νοκ άουτ» το Instagram με τον Νουρμαγκομέντοφ (pics,vids)

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με τον πρωταθλητή του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να φοράει μπλούζα ΠΑΟΚ!

Νέο χτύπημα από τον Γιώργο Σαββίδη στο Instagram και μάλιστα τι χτύπημα! Βαρύ, με ζώνη πρωταθλητή και έτοιμο να σε βγάλει νοκ άουτ!

Στον λογαριασμό του Instagram του γιου του Ιβάν Σαββίδη, φιγουράρει μία φωτογραφία με τον πρωταθλητή της κατηγορίας 70 κιλών του UFC, της μεγαλύτερης διοργάνωσης μικτών πολεμικών τεχνών, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να φοράει μπλούζα του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι άλλωστε κρυφές οι σχέσεις που έχουν οι δυο τους, με τον 30 χρονο Ρώσο παλαιστή να διαφημίζει τον Δικέφαλο παγκοσμίως μέσω της πολυδιαφημισμένης διοργάνωσης πολεμικών τεχνών.

Ο φίλος του Γιώργου Σαββίδη είναι άριστος γνώστης αρκετών πολεμικών τεχνών και έχει επαγγελματικό ρεκόρ το εκκωφαντικό 27-0, όντας ο «εφιάλτης» οποιουδήποτε μαχητή στην κατηγορία του και όχι μόνο. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι ικανότητες του στο κλουβί που τον έχουν κάνει διάσημο. Ο Ρώσος αρέσκεται να εξασκεί τις ικανότητες του και εκτός των ρινγκ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (7/10) μάλιστα ο Νουρμαγκομέντοφ διατήρησε την ζώνη του πρωταθλητή στην κατηγορία Lightweight (ο πρώτος Ρώσος που κατακτά ζώνη πρωταθλητή στο UFC) απέναντι στον Ιρλανδό θρύλο των mixed martial arts, Κόνορ Μακγκρέγκορ. Οι δύο τους έχουν μεγάλη κόντρα που κρατάει αρκετό καιρό. Μάλιστα η κίνηση του Νουρμαγκομέντοφ να ορμήσει στην γωνία του Ιρλανδού αμέσως μόλις πήρε τη νίκη χτες τα ξημερώματα είναι ενδεικτική.

Ούτε το τελετουργικό της διατήρησης της ζώνης δεν έγινε με τα καμώματα του Ρώσου παλαιστή. Δείτε το περιστατικό αμέσως μετά την υποταγή του Μακγκρέγκορ στον επιτυχημένο πνιγμό του Χαμπίμπ.

Ούτε ο Μακγκρέγκορ είναι «άγιος» όμως καθώς στο παρελθόν είχε κάνει «πέσιμο» στο λεωφορείο της ομάδας του Ρώσου και έγινε το… σώσε. Δείτε το βίντεο από τον χαμό που είχε προκαλέσει ο Ιρλανδός και η παρέα του.

Η κόντρα Νουρμαγκομέντοφ-Μακγκρέγκορ μάλιστα έχει μεταφερθεί και στους υποστηρικτές των δύο αθλητών. Δείτε τι έγινε μετά την μάχη της Κυριακής στο Λας Βέγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ