Μια ανάσα από το χρυσό ο Καλπογιαννάκης

Μια ανάσα από το χρυσό ο Καλπογιαννάκης

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες, βρίσκεται ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

Αγκαλιά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή βρίσκεται ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Μόλις μία κούρσα (medal race) πριν το τέλος του αγωνίσματος στην κατηγορία TECHNO 293, ο Ελληνας πρωταθλητής, είναι στην κορυφή με 16 βαθμούς ποινής, σε σύνολο 24 συμμετοχών.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Ιταλός Ν. Ρένα (23 β.π) και κατά συνέπεια, ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει σαφές προβάδισμα για το χρυσό μετάλλιο. Αρκετά μακρυά από τους Καλπογιαννάκη και Ρένα, βρίσκεται στην τρίτη θέση ο Βρετανός Φ. Χόκινς (43 β.π.).

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες (10,11,12) ο Καλπογιαννάκης έδειξε ξανά την κλάση του και τερμάτισε 1ος, 1ος και 2ος, αντίστοιχα. Παράλληλα, ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κατερίνα Δίβαρη, η οποία τερμάτισε 5η, 13η και 5η, αντίστοιχα και με 69 β.π. είναι 6η σε σύνολο 23 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ