Μια ανάσα από το χρυσό ο Καλπογιαννάκης

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες, βρίσκεται ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

Μια ανάσα από το χρυσό ο Καλπογιαννάκης | to10.gr

Αγκαλιά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή βρίσκεται ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Μόλις μία κούρσα (medal race) πριν το τέλος του αγωνίσματος στην κατηγορία TECHNO 293, ο Ελληνας πρωταθλητής, είναι στην κορυφή με 16 βαθμούς ποινής, σε σύνολο 24 συμμετοχών.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Ιταλός Ν. Ρένα (23 β.π) και κατά συνέπεια, ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει σαφές προβάδισμα για το χρυσό μετάλλιο. Αρκετά μακρυά από τους Καλπογιαννάκη και Ρένα, βρίσκεται στην τρίτη θέση ο Βρετανός Φ. Χόκινς (43 β.π.).

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες (10,11,12) ο Καλπογιαννάκης έδειξε ξανά την κλάση του και τερμάτισε 1ος, 1ος και 2ος, αντίστοιχα. Παράλληλα, ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κατερίνα Δίβαρη, η οποία τερμάτισε 5η, 13η και 5η, αντίστοιχα και με 69 β.π. είναι 6η σε σύνολο 23 συμμετοχών.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο