Αιχμές κατά UFC και απειλές για αποχώρηση από τον Νουρμαγκομέντοφ

Αιχμές κατά UFC και απειλές για αποχώρηση από τον Νουρμαγκομέντοφ

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ λίγες μέρες μετά την πολύ επεισοδιακή επικράτησή του επί του Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, πήρε ξεκάθαρη θέση για τα όσα έγιναν μετά την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του και αυτής του Ιρλανδού.

Στη μεγάλη επιστροφή του The Notorious στο κλουβί, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ήταν πολύ ανώτερος από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και πήρε μεγάλη νίκη διατηρώντας τον τίτλο του στο UFC. Η κατάσταση ωστόσο ξέφυγε με το τέλος του αγώνα με τον Ρώσο να κινείται μαινόμενος κατά των ανθρώπων της ομάδας του Ιρλανδού.

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Νουρμαγκομέντοφ τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφερόμενος στη UFC, έθεσε κάποια ερωτήματα ενώ παράλληλα είπε ότι δεν θέλει τα χρήματα που του έχει παρακρατήσει η Ομοσπονδία, απειλώντας με αποχώρηση από τους αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ρώσος πρωταθλητής:

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στο UFC. Γιατί δεν επιτεθήκατε σε κανέναν όταν η ομάδα του επιτέθηκε στο πούλμαν και τραυμάτισε δύο άτομα; Θα μπορούσαν να έχουν σκοτώσει κάποιον εκεί. Γιατί κανείς δεν λέει κάτι για τις προσβλητικές δηλώσεις για την πατρίδα μου, τη θρησκεία μου, το έθνος μου και την οικογένειά μου;

Γιατί πρέπει να τιμωρήσετε κάποιον από την ομάδα μου όταν και οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν; Εάν μου πείτε ότι εγώ το άρχισα τότε θα σας απαντήσω ότι δεν το δέχομαι. Εγώ απλώς τελείωσα αυτό που εκείνοι άρχισαν.

Σε κάθε περίπτωση τιμωρήστε εμένα ο Ζαμπάιρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Εάν πιστεύετε ότι θα μείνω σιωπηλός τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Ακυρώσατε τον αγώνα του Ζουμπάιρα και θέλετε να τον αποκλείσετε από όλους γιατί χτύπησε τον Κόνορ. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Κόνορ ήταν εκείνος που χτύπησε ΠΡΩΤΟΣ τον άλλο μου αδελφό, απλώς τσεκάρετε το βίντεο.

Εάν αποφασίσετε να τον τιμωρήσετε τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι θα χάσετε και εμένα. Στη Ρωσία ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τα αδέλφια μας και για τον αδελφό μου θα φτάσω μέχρι το τέλος. Εάν επίσης αποφασίσετε να τιμωρήσετε εκείνον τότε μην ξεχάσετε να μου στείλετε «σπασμένο» συμβόλαιό μου, αλλιώς θα το σπάσω μόνο μου.

Και κάτι ακόμη… Μπορείτε να κρατήσετε τα χρήματά που μου παρακρατείτε. Είστε αρκετά απασχολημένοι με αυτό και ελπίζω να μην σας κολλήσουν στο λαιμό. Εμείς έχουμε υπερασπιστεί την τιμή μας και αυτό είναι το ποιο σημαντικό από όλα. Σκοπεύουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ