Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπύρος Καπράλος : Πρώτος στις εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Ο Σπύρος Καπράλος συγκέντρωσε την πλειονότητα των προτιμήσεων στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάγκρεμπ.

Σπύρος Καπράλος : Πρώτος στις εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών | to10.gr

Ο Σπύρος Καπράλος πρώτευσε στις εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, συγκεντρώνοντας 41 από τις 48 έγκυρες ψήφους, κι εξελέγη μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν στο Ζάγκρεμπ, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Είναι μία εμπιστοσύνη που αντανακλά στο σύνολο της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας της Ελλάδας, η οποία παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να νιώθουν υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες με τις επιτυχίες των αθλητών μας. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και σημαντικές προκλήσεις, όπως οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες στο Μινσκ το 2019 αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το 2020. Η σημερινή μου εκλογική επιτυχία μου δίνει και την ευκαιρία, να στείλω προς κάθε κατεύθυνση, μήνυμα στήριξης των αθλητών και των αθλητριών μας, με κάθε τρόπο και και με κάθε μέσο. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά και πρέπει συνεχώς να είμαστε δίπλα τους».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από