Ο Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Techno 293

Ο Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Techno 293

Νέο σπουδαίο επίτευγμα του Αλέξανδρου Καλπογιαννάκη, ο οποίος πανηγύρισε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας TECHNO 293. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική ιστιοπλοΐα, χάρη στο επίτευγμα του Αλέξανδρου Καλπογιαννάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας TECHNO 293 που διοργάνωσε ο Ν.Α.Ο Βάρης – Βάρκιζας, με τη συμμετοχή 236 ιστιοπλόων από 22 χώρες.

Ο νεαρός πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, στις 11 ιστιοδρομίες που έγιναν στα youth boys, πήρε οκτώ πρωτιές και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 10 βαθμούς.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Ν. Σιλιτζόγλου, Ι. Καρβουνιάρης, οι οποίοι κατέλαβαν την 8η και την 9η θέση αντίστοιχα, σε σύνολο 80 σκαφών.

Στα youth girls καλύτερη Ελληνίδα ήταν η Ε. Μ. Μποχλογύρου, που τερμάτισε στην 18η θέση μεταξύ 38 σκαφών, ενώ στα junior boys ο Π. Κονταρίνης πήρε την 25η θέση σε σύνολο 70 σκαφών. Στα junior girls η Π. Α. Νικολουδάκη τερμάτισε 11η θέση και η Μ. Χερουβήμ 12η, μεταξύ 47 σκαφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ