Φέτελ: «Το αυτοκίνητο της Ferrari ποτέ δεν ήταν κυρίαρχο»

Φέτελ: «Το αυτοκίνητο της Ferrari ποτέ δεν ήταν κυρίαρχο»

Την πεποίθηση ότι η Ferrari δεν έχει το καλύτερο μονοθέσιο σε αντίθεση με τη Mercedes σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Σεμπάστιαν Φέτελ και Λουίς Χάμιλτον ήταν και φέτος οι δυο πιλότοι που «μονομάχησαν» για τον τίτλο της Formula1, ωστόσο ο Βρετανός ήταν αυτός που χαμογέλασε φέτος και πανηγύρισε τον πέμπτο του πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Μια εβδομάδα μετά και από την μαθηματική επιβεβαίωση κατάκτηση, ο πιλότος της Ferrari τόνισε: «Αυτή είναι ίσως μια πολύ διαφορετική άποψη που έχω, συγκριτικά με τη γνώμη των περισσότερων. Πιστεύω πως είναι μια απόλυτη αλήθεια να πω ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο, όμως η εντύπωση πολλών ότι ήταν και το κυρίαρχο, δεν είναι αλήθεια. Νομίζω αν δείτε τα αποτελέσματα, θα το καταλάβετε, εγώ δεν βλέπω καμία κυριαρχία.

Στο Σπα δεν είχαμε την pole, ανεξαρτήτως συνθηκών. Κερδίσαμε επειδή το Σπα είναι έτσι σχεδιασμένο. Πέρσι είχαμε το μειονέκτημα της έλλειψης ισχύος, που καθιστούσε την προσπέραση δύσκολη. Φέτος το ξεπεράσαμε αυτό και μπορούσα να προσπερνάω. Ο λόγος που κερδίσαμε στο Σπα με οκτώ δευτερόλεπτα διαφορά ήταν ότι ο Λιούις ήταν περίπου τρία δευτερόλεπτα πίσω μας, οδηγούσαμε με τον ίδιο ρυθμό και κάποια στιγμή, το άφησε. Δεν κυριαρχήσαμε εκεί για κάποιο άλλο λόγο. Αν ήταν εκείνος μπροστά και οδηγούσαμε αντίστοιχα, θα ήταν εκείνος πρώτος και εγώ δεύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ